Om

Terapien handler i sin essens om at vågne op til livets kostbarhed, om at bemærke dyrebarheden af det liv, vi alle er en del af. Terapiens essens drejer sig om være forankret i sin egen kropslige vitalitet, og om den kunst det er, at kunne være med det, der er. Terapien er i sin essens at vække en ny sensibilitet til live; en ny måde at sanse, tænke, mærke og leve på.

Jeg tilbyder filosofisk inspireret terapi til voksne klienter med problemstillinger relateret til eksistentiel uro, mindreværd, stress, meningsløshed, svækket livsglæde og manglende vitalitet, angst, herunder præstationsangst, tvivl og splittelse, parforholdsproblemer samt enkeltstående traumer fra barndommen eller opvæksten.

Jeg arbejder ud fra en terapeutisk vision om at nærvær og empati i sig selv er helende, og at terapi ikke handler om at lave en hel masse om, men snarere handler om at møde det, der er, med nysgerrighed, interesse og omsorg. Herved skabes et rum af nærvær, hvori den nødvendige forandring selv kan finde sted. Det er terapiens forunderlige paradoks: At sand forandring først finder sted, når vi ophører med at ville lave os selv om.